fbpx

Работим в 3 лесни стъпки – оферта, договор, гаранция

Може да Ви изглежда сложно, но не е. Няколко лесни стъпки и Вашият покрив е готов.

Стъпка 1: Оглед и оферта

Свържете се с нас и направете заявка за оглед. Ние ще се съобразим с Вас и ще посетим обекта в удобно за Вас време, ще направим безплатен оглед и след малко изчисления ще Ви представим оферта.

Обикновено изготвянето на офертата отнема известно време. Това е така, защото правим проучване за най-добрите цени на материалите, изчисляваме с помощта на специализиран софтуер необходимите ресурси според спецификата на покрива Ви. Едва тогава пристъпваме към изготвяне на документ, написан на разбираем за Вас език. Готови сме за следващите стъпки.

Стъпка 2: Договор и резервация на бригадата

За да се изпълни поръчка за ремонт или изграждане на покрив са необходими няколко фактора.

Подходящи климатични условия

За да започнем работа са необходими подходящи климатични условия: липса на валежи, темепратури между +10оC и +40оC, а в някои случаи е необходимо да търсим и да чакаме поредица от няколко слънчеви и ясни дни. Следим прогнозите за времето и се надяваме да се сбъднат, за да преминем успешно към следващата стъпка. За съжаление не всичко зависи от нас и от Вас. Лошите климатични условия са честа причина за прекъсване и забавяне на работата ни.

Свободна бригада

Ние работим на принципа „опашка“. Това означава, че при сключване на договор Вие се нареждате на опашката от клиенти. По време на сключване на договора Вие ще бъдете уведомени на кое място сте в опашката. Ще бъде посочена и прогнозна дата за начало на дейността.

Наличност на материали

Винаги се стараем да предложим най-ниски цени на материалите. Работим с няколко производства и доставчици на материали. Въпреки това се е случвало да няма налични материали в складовете в даден момент. Най-добрия метод да се избегне този проблем е сключването на договора няколко седмици преди същинското изпълнение. Така можем да планираме и да закупим предварително всичко неободимо, за да не се съобразяваме със складовите наличности на доставчиците.

При сключване на договор винаги съобразяваме тези и други фактори. Всеки договор е изготвен съобразно спецификата на работата и изискванията на клиента.

Важно е да отбележим, че договор се сключва със задължително плащане на капаро.

Стъпка 3: Същински ремонт и гаранции

Веднага щом всички условия са налице нашите майстори започват същинската работа по изграждане или възстановяване на Вашият покрив. След приключване на работата Ви се дава възможност за оглед на свършената рабоата и се преминава към подписване на приемо-предавателен протокол и…

Всичко, което ще тече от тук нататък е гаранционния срок.

Като говорим за гаранция, важно е да споменем, че гаранционните условия зависят от вложените материали и други фактори. Сроковете се уточняват в договора и са толкова индивидуални, колкото и самия покрив. За ориентир на читателя ще споменем, че започват от 5 и стигат до 20 години.