fbpx

Изграждане на нов покрив

В строежа на една сграда е много, много важно да се направи качествено изграждане на нов покрив. Същот толкова, колкото са важни основите е важен новозиграденият покрив.

Нашата фирма разполага с дългогодишен опит в ремонтните и конструктивните дейности, свързани с покривни системи на сгради от всякакъв ранг. Вече 20 години се справяме повече от успешно с ремонт на покриви, като за нас няма трудна или невъзможна за свършване задача. В много случаи обаче ремонтът не може да помогне и тогава препоръчваме експертната ни услуга за изграждане на чисто нов покрив на мястото на стария, който вече е негоден и недостатъчно функционален. Едновременно с това, всички наши клиенти могат да се възползват и от професионалната ни помощ за изграждане на покрив или пергола от нулата.

Перфектният екип е гаранцията за перфектното изграждане на покрив

Екипът е основната ни гордост! Ние се радваме на страхотен сплотен колектив, в който попадат професионалисти от висок ранг с отлични познания в строителната дейност. Когато те са изправени пред задачата изграждане на покрив действията им се методични, аналитични и изключително скоростни, защото ние държим да извършваме услугите си в срок. Използване максимално най-качествените материали, но при желание, вие можете да ни предоставите вашите налични такива. Винаги се стараем да постигнем възможно най-доброто съотношение между цена и качество. Консултациите и запитванията за услугата изграждане на покрив при нас са напълно безплатни. Те се извършват на място на терен, за да може екипът ни да състави перфектен план за действие. Към услугата можете да поръчате и свалянето на стария покрив, заковаване на дъсчена ламперия, поставяне на пропусклива мембрана, изработка на единична скара, а също така и редене на керемиди.

Защо да изберете нас за изграждане на покрив на вашия имот?

  • Услугата ни е достъпна на територията на цяла София без промяна в цената в зависимост от конкретния район
  • Гарантираме максимално високо качество, което в перфектно съотношение с крайната цена
  • Предплащате само ако решите нашият екип да предостави необходимите за услугата материали
  • Имате право да предоставите свои материали, стига майсторите ни да ги одобрят за конкретния проект
  • Освен гаранцията ни за качество, предлагаме и последващи визити за прегледи и ремонти в случай на установени нередности по време на строителната дейност
  • Работим с коректно отношение и винаги с мисъл за клиента. Вашето мнение и удовлетвореност за нас са с много по-високо значение от сумата, която ще ни заплатите. Имайте на предвид, че повечето от новите ни клиенти идват при нас за изграждане на покриви след препоръка на наши стари лоялни клиенти.

Изграждане на покриви в София на достъпни цени? Да, това е напълно възможна мисия. Запознайте се с нашия екип и ще се уверите в това скоро!