fbpx

Хидроизолация

Покривът е конструктивната част, която понася в най-висока степен цялото атмосферно въздействие на климатичните условия и външната среда. За да няма проблеми с течовете се прави надеждна хидроизолация. Като такава част покривът задължително трябва да е максимално устойчив, но и да осигурява необходимата защита. Основният проблем, който може да настъпи за една покривна система, а и поради който да се намалят нейните защитни функции, е влагата. Ето защо съвременните в строителни стандарти ще намерите категоричната препоръка за хидроизолация на покрива.

Сигурна и качествена хидроизолация в Русе

Нашият екип ще се заеме с хидроизолацията на вашия покрив по предварителен проект или личните ви изисквания, но може да предложи и своето експертно мнение. Ние разполагаме с първокласни и добре подготвени майстори, които не просто да осигурят хидроизолация за вашия покрив, а и да намерят най-подходящото за вашата сграда решение. Към това решение е редно да се подходи отговорно, тъй като днес съществуват различни видове хидроизолационни системи, като главният критерий, по който се отличават, е материалът, използван за изработка. Ние предлагаме хидроизолация от висококачествени битумни мембрани, термопластичен полиолефин и бюджетна PVC мембрана, която е особено подходяща за плоски покриви. Винаги подхождаме индивидуално към всеки клиент, като предварително насрочваме дата за оглед и оценка на покривната система. По този начин успяваме да предложим най-доброто като съотношение цена-качество.

Първокласна хидроизолация на конкурентни цени

Въпреки че не препоръчваме на клиентите си да спестяват пари от ремонтни услуги, ние сме винаги насреща да предложим най-изгодните и разумни цени за хидроизолация в Русе. Разполагаме с каталог и модели с точно разяснени характеристики, но в допълнение сме насреща и за консултации, за да разясним предимствата и недостатъците на различните видове хидроизолационни системи. Нашата услуга се извършва с първокласни и щателно подбрани – след предварителни проучвания – материали. В допълнение, услугите ни вървят с гаранция за качество, а освен това сме на разположение за корекции и ремонти след поставянето на системата.

Защо да изберете услугата хидроизолация на покрив именно от нас:

  • Поставяме избраната от вас и одобрена хидроизолация винаги в предварително уговорения срок 
  • Не правим компромис в качеството на крайния продукт, затова и нашите бригади никога не напускат обекта, преди да се убедят в перфектно свършената си работа
  • Предлагаме предварителен оглед – напълно безплатен и в удобно за вас време – на който да се вземе най-правилното решение и стратегия за действие
  • Цените на нашите услуги са повече от конкурентни
  • Работим на територията на цяла Русе

Заявете хидроизолация на покрив по телефон или на имейл още днес. Нашият екип гарантира навременна и качествена работа, с която да усетите какво означава сигурност и безопасност на един имот.