fbpx

За фирмата

Преди да пуснете поръчка към някой сайт е добре да получите повече информация за фирмата, която стои зад сайта. Ние гордо заставаме с името си и добрата си история назад. Най-отдолу в тази страница можете да намерите и нашите фирмени данни.

Екипът

Екипът ни се състои от професионалисти, които вече две десетилетия специализират в качествения ремонт на покриви. В нашето портфолио ще намерите и услугата за пренареждане на керемиди, хидроизолация, подмяна на улуци и обков, а също така и изграждане на чисто нови системи нови покриви. Работим с качествени материали и в синхрон както с индивидуалните изисквания на своите клиенти, така и със спецификите от техническата документация на съответната сграда. Ние можем да се заемем с ремонт на покриви на частни, бизнес и публични сгради.

Бригадата

Бригадата ни работи с модерни и безопасни, изцяло съобразени с международните строителни стандарти, уреди и машини. За нас сигурността и качественият краен резултат са основните приоритети в дейността ни. Разполагаме с готови решения за проект на ремонт на покриви, но сме отворени и за по-нестандартни идеи и концепции.

Какво да очаквате?

От нас можете да очаквате коректно отношение, навременно изпълнение на ремонта на покриви и гаранция за перфектно качество с дълготраен резултат. Бригадата ни е от Русе, но по информация от клиенти, въпреки транспортните разходи нашите цени са по-добри от тези на конкурентите ни в София. Ако имате въпроси не се притеснявайте да ги задавате. Ние сме на разположение за заявки както на имейл, така и по телефона.

Свържете се с нас за повече подробности за нашата дейност, както и да получите консултация за конкретния ремонт на покрив, от който се нуждаете. Ние държим на предварителния оглед – напълно безплатен – и разчертаване на най-уместния план за действие като основни гаранции в напълно удовлетворяващия за клиента краен резултат.

Еагра ЕООД
ЕИК: 205461380
Адрес: Русе, ул. Цариброд 4